Mediterrane en Oosterse keuken met grenzeloze uitstapjes

Volle tafels, stralende mensen, houten planken met pincho’s en prachtige gerechten. Jouw lunch, diner of borrel verdient een totale smaakbeleving. Een culinair buffet tijdens een event of zoetigheid op een festival: onze keuken klaart de klus. Het wereldse assortiment combineert verschillende keukens en knipoogt naar verrassende inspiraties. Tijd om de glazen te heffen!

U vraagt, wij braaien

Laten we de koppen bij elkaar steken. Een smakelijke reis maken en voldaan aankomen bij de eindbestemming: jouw ideale lunch, diner of borrel. Wij vertalen jouw wensen naar de juiste ingrediënten en maken er topgerechten van. Maatwerk pur sang. 

Klik hierboven of hieronder op bijvoorbeeld lunch, diner of borrel om het assortiment te bekijken! 

Personeel

Ons enthousiaste personeel hoeft niet op stoom te komen. Nee, vanaf minuut 1 staat er een representatief team in de startblokken. Met veel liefde bereiden en serveren zij de fijnste gerechten. Dat is wat waard. We houden het helder, we maken het memorabel.


Vegetarisch

Kies voor 100% smaak en 0% vlees. Vlees noch vis betekent voor ons gewoon onwijs goed vegetarisch eten. Ontdek een scala aan de lekkerste gerechten: lasagne van bladspinazie, gevulde paddenstoelen, salades met bulgur en granaatappel… Rode Rozen & Tortilla’s geeft een duimpje omhoog aan vegetariërs.

Jouw vegetarische menu samenstellen?

Glazen heffen
en watertanden.

Proost! Schenk aandacht aan details.

Niemand kan de zoete verleiding weerstaan.