Afstemmen. Inleven. Bereiden. Serveren. Beleven. Bewijzen. Bedanken.

Dat is wat we doen en wie we zijn. Van taarten bakken op Lowlands tot champagne schenken op een high-class event in Frankrijk. Altijd. Overal. Rode Rozen & Tortilla’s is ondernemend, hardwerkend en overal voor te porren. Heb jij onze volgende culinaire uitdaging?

Event
Festivals, bedrijfsfeesten, opening van hotels… Waar gezichten op ‘holy shit, dat smaakt goed’ staan, zijn wij in de buurt. Grote en veeleisende groepen genieten zorgeloos van onze eetbare overtuiging. Passie en bezieling zijn onze hoofdingrediënten. Voeg hier een snufje creativiteit aan toe en alsjeblieft: catering om over naar huis te schrijven.

Zakelijk
Hard werken. Goed eten. Rode Rozen & Tortilla’s inschakelen. Grote bijeenkomsten of vergaderingen vragen om grootse inzet en expertise. Van NRC Live events tot diverse TU Delft congressen, wij hebben de ervaring. Verras alle aanwezigen met pure gerechten en professionele bediening. Voor eventjes zal het stil zijn. Luister maar…

Bruiloft
Dit is jouw dag! Rode Rozen & Tortilla’s belooft trouw alleen maar top gerechten te serveren en glazen met geluk te vullen. Kleed jouw bruiloft aan met heerlijke momenten en een taart waar de romantiek van afdruipt. Klassiek of modern? Dertig of tweehonderd gasten? Alle harten maken een sprongetje van geluk.

Special
Heb je een borrel op de maan? Een buffet op Paaseiland? Of toch een high tea op de Kilimanjaro? Geen punt. Kom maar door. Speciaal voor jou maken we de meest vreemde, opmerkelijke en gekscherende events compleet met onze catering. Net als jij houden wij wel van een beetje eigenwijs.


Pareltjes in alle kleuren

Organiseren, opbouwen, serveren, laten verwonderen, genieten, smullen.. Dit doen wij op heel veel verschillende locaties. Allemaal bijzonder in zijn soort. Van oud 17e eeuws handelshuis tot boerderij en van sfeervol theater tot historisch museum. Onze missie is het laten aansluiten van gerechten en uitstraling bij de sfeer van de locatie en het type event. Iedere keer weer. 

Hieronder een greep uit door ons geliefde locaties.

 

 

Geliefde locaties

Theater de Veste

Altijd al eens op het podium willen staan? Bij Theater de Veste kan het! Een diner op het theaterpodium met de spots gericht op jou, jouw collega’s, personeel, vrienden of familie. Ervaar de magie van het theater direct na binnenkomst. Van zakelijk congres tot intiem diner. Op de bühne of in het theatercafé. Het zal jouw gasten aan niets ontbreken.

Museum Prinsenhof Delft

Een stukje historie in de binnenstad van Delft. Bekend door o.a. Willem van Oranje en geliefd door de bijzondere uitstraling van de verschillende ruimtes. Zoals de Kamer van Charitate met zijn diffuse daglicht en historische uitstraling. De ruime Van der Mandelezaal. Sfeervol en bijzonder. Omringd door de middeleeuwse kloostermuren en overdekt met een spectaculair glazen dak met doorzicht op de uitgelichte Waalse kerk. Of buiten in de Prinsentuin. Museum Prinsenhof Delft heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke bruiloft, event, lunch, borrel of diner.

Expo Arsenaal Delft

Expo Arsenaal is een flexibele eventlocatie in het hart van Delft. Deze hotspot heeft het karakter van de 17e eeuw en alle mogelijkheden van nu. In de 17e eeuw liepen de schippers hier over de kade om hun vloot te bevoorraden. Later werd dit iconische pand lang gebruikt als Legermuseum. Het pand vraagt om inspirerende evenementen en creatieve interpretaties. Een historische plek waar jouw ideeën tot leven komen tijdens een congres, bruiloft, borrel, walking- / sit down dinner of ander event tot 800 personen.

De locatie voor wetenschappelijk- en culturele evenementen en congressen van de TU Delft. Van congressen over waterbeheer tot internationale congressen over techniek en muziek. Onze taak: ervoor zorgen dat de alle zintuigen geprikkeld worden vanaf ontvangst tot vertrek. Met slow coffee en onze eigen zoete Guilty pleasures tijdens de breaks, verassende internationale lunches, originele borrels en smaakvolle diners. 

Oude & Nieuwe Kerk Delft

Vanaf ver te herkennen en veruit de grootste evenementenlocatie van Delft. Je moet er een keer geweest zijn.. De Oude & Nieuwe Kerk behoren tot de meest iconische gebouwen van de historische binnenstad. De Oude Kerk met zijn historische ambiance en de Nieuwe Kerk met haar koninklijke allure zijn beide imposante locaties voor congressen, diners, recepties en andere evenementen. Beide kerken beschikken naast imposante ruimte ook over meerdere kleinere ruimtes. Geschikt voor vergaderingen en intieme sessies. 

Royal Delft

Royal Delft, ook wel bekend als de Koninklijke Porceleyne Fles, heeft naast het meest bekende export product van Delft, een prachtig museum als decor voor diverse events. Tussen al het bijzondere aardewerk dat hier vervaardigd wordt genieten gasten van smakelijke hapjes en mooie gerechten tijden een borrel of diner. Gegarandeerd een dag om nooit te vergeten.

Niet alleen een geliefde leverancier van vlees, brood en groentes. Maar een minstens net zo geliefde locatie voor bijzondere events. Een biologisch dynamische boerderij. En dynamisch is het hier zeker! Zo organiseerde we in de koeientuin een uniek theaterdiner ‘Kolder in de Polder’, in samenwerking met de Parade en de Bieslanddagen en hebben we verschillende netwerkevenementen verzorgd voor het Ministerie van LNV. Borrelen en dineren in een stal waar de koeien om je heen lopen en je uitkijkt over de landerijen. Dat kan alleen hier!

Oker 015

Midden in de groene polder van Midden-Delfland ligt Oker015. Een zeer smaakvol ontworpen en ingerichte buitenlocatie. Geniet binnen van een intiem diner of laat je bij mooi weer op het ruime buitenterrein door ons in de watten leggen met een uitgebreid walking dinner van de smoker. Bij Oker015 is niets te gek!

Buitengoed Leeuwenburg

Praktisch in onze achtertuin ligt Buitengoed Leeuwenburg. Een prachtig verbouwde boerderij met inspirerende ruimtes voor vergaderingen, coaching en heisessies. Maar ook voor intieme diners, lunches, borrels en kleinschalige bruiloften. Wat de reden ook is voor je bezoek 

Buitengoed de Uylenburg

Ook Buitengoed de Uylenburg ligt praktisch in onze achtertuin. Een heerlijke buitenlocatie, gelegen tussen de weilanden en het ‘Bieslandse Bos’. Op het terrein vind je naast een hotel diverse vergadergelegenheden, allemaal in eigen stijl, zoals ‘Het Praathuis’, ‘Het Atelier’ en ‘Het Rondhuis. Wil jij een teamdag of heisessie afsluiten met een diner? Dan zetten wij de pannen op het vuur!

RoboHouse

Al jaren werken wij nauw samen met RoboHouse. Het ‘future of work fieldlab’ gericht op robotica. Het zal gasten aan niets ontbreken tijdens verschillende events van partners als Heineken en Bol.com, studenten en kennisinstituten. Van een kop verse Giraffe coffee met zoete lekkernij (Guilty Pleasure) tot naborrel met verrassend, duurzame hapjes.

De Hertenhorst

In het groene Hertenkamp verscholen ligt De Hertenhorst. Een heerlijke buitenlocatie voor o.a. verjaardagen, bruiloften en workshops. Onthaasten staat hier centraal en slow food past hier perfect bij! 

Fokker Terminal