Afstemmen. Inleven. Bereiden. Serveren. Beleven. Bewijzen. Bedanken.

Dat is wat we doen en wie we zijn. Van taarten bakken op Lowlands tot champagne schenken op een high-class event in Frankrijk. Altijd. Overal. Rode Rozen & Tortilla’s is ondernemend, hardwerkend en overal voor te porren. Heb jij onze volgende culinaire uitdaging?

Event
Festivals, bedrijfsfeesten, opening van hotels… Waar gezichten op ‘holy shit, dat smaakt goed’ staan, zijn wij in de buurt. Grote en veeleisende groepen genieten zorgeloos van onze eetbare overtuiging. Passie en bezieling zijn onze hoofdingrediënten. Voeg hier een snufje creativiteit aan toe en alsjeblieft: catering om over naar huis te schrijven.

Zakelijk
Hard werken. Goed eten. Rode Rozen & Tortilla’s inschakelen. Grote bijeenkomsten of vergaderingen vragen om grootse inzet en expertise. Van NRC Live events tot diverse TU Delft congressen, wij hebben de ervaring. Verras alle aanwezigen met pure gerechten en professionele bediening. Voor eventjes zal het stil zijn. Luister maar…

Bruiloft
Dit is jouw dag! Rode Rozen & Tortilla’s belooft trouw alleen maar top gerechten te serveren en glazen met geluk te vullen. Kleed jouw bruiloft aan met heerlijke momenten en een taart waar de romantiek van afdruipt. Klassiek of modern? Dertig of tweehonderd gasten? Alle harten maken een sprongetje van geluk.

Special
Heb je een borrel op de maan? Een buffet op Paaseiland? Of toch een high tea op de Kilimanjaro? Geen punt. Kom maar door. Speciaal voor jou maken we de meest vreemde, opmerkelijke en gekscherende events compleet met onze catering. Net als jij houden wij wel van een beetje eigenwijs.


Pareltjes in alle kleuren

Deze pagina wordt momenteel bewerkt!

Geliefde locaties

Theater de Veste

Oude & Nieuwe Kerk Delft

Buitengoed Leeuwenburg

Buitengoed Ta Fête

Oker 015

Royal Delft

RoboHouse

Vakwerkhuis

Museum Prinsenhof Delft

De Hertenhorst

Fokker Terminal

Hoeve A13