Afstemmen. Inleven. Bereiden. Serveren. Beleven. Bewijzen. Bedanken.

Dat is wat we doen en wie we zijn. Van taarten bakken op Lowlands tot champagne schenken op een high-class event in Frankrijk. Altijd. Overal. Rode Rozen & Tortilla’s is ondernemend, hardwerkend en overal voor te porren. Heb jij onze volgende culinaire uitdaging?

Event
Festivals, bedrijfsfeesten, opening van hotels… Waar gezichten op ‘holy shit, dat smaakt goed’ staan, zijn wij in de buurt. Grote en veeleisende groepen genieten zorgeloos van onze eetbare overtuiging. Passie en bezieling zijn onze hoofdingrediënten. Voeg hier een snufje creativiteit aan toe en alsjeblieft: catering om over naar huis te schrijven.

Zakelijk
Hard werken. Goed eten. Rode Rozen & Tortilla’s inschakelen. Grote bijeenkomsten of vergaderingen vragen om grootse inzet en expertise. Van NRC Live events tot diverse TU Delft congressen, wij hebben de ervaring. Verras alle aanwezigen met pure gerechten en professionele bediening. Voor eventjes zal het stil zijn. Luister maar…

Bruiloft
Dit is jouw dag! Rode Rozen & Tortilla’s belooft trouw alleen maar top gerechten te serveren en glazen met geluk te vullen. Kleed jouw bruiloft aan met heerlijke momenten en een taart waar de romantiek van afdruipt. Klassiek of modern? Dertig of tweehonderd gasten? Alle harten maken een sprongetje van geluk.

Special
Heb je een borrel op de maan? Een buffet op Paaseiland? Of toch een high tea op de Kilimanjaro? Geen punt. Kom maar door. Speciaal voor jou maken we de meest vreemde, opmerkelijke en gekscherende events compleet met onze catering. Net als jij houden wij wel van een beetje eigenwijs.

Catering en coronamaatregelen
Flexibiliteit is vereist. Van pop-up foodtruck tot Diner aan Huis. Van borrelboxen tot lunchbags bezorgd door het halve land. We hebben het al gedaan en we doen het gewoon weer! Alles om op creatieve wijze invulling te geven aan de catering van jouw event, meeting of viering. Niet alles wat wij willen kan op dit moment. Maar dat zal ons niet tegenhouden om jouw (online) gasten de ultieme smaakbeleving te laten ervaren! Meer weten? Neem contact met ons op en wij maken een voorstel op maat!  

Pareltjes in alle kleuren

Deze pagina wordt momenteel bewerkt!

Geliefde locaties

Theater de Veste

Altijd al eens op het podium willen staan? Bij Theater de Veste kan het! Een diner op het theaterpodium met de spots gericht op jou, jouw collega’s, personeel, vrienden of familie. Ervaar de magie van het theater direct na binnenkomst. Van zakelijk congres tot intiem diner. Op de bühne of in het theatercafé. Het zal jouw gasten aan niets ontbreken.


Website

Oude & Nieuwe Kerk Delft

Vanaf ver te herkennen en veruit de grootste evenementenlocatie van Delft. Je moet er een keer geweest zijn.. De Oude & Nieuwe Kerk behoren tot de meest iconische gebouwen van de historische binnenstad. De Oude Kerk met zijn historische ambiance en de Nieuwe Kerk met haar koninklijke allure zijn beide imposante locaties voor congressen, diners, recepties en andere evenementen. Beide kerken beschikken naast imposante ruimte ook over meerdere kleinere ruimtes. Geschikt voor vergaderingen en intieme sessies. 


Website

Hoeve Biesland

Niet alleen een geliefde leverancier van vlees, brood en groentes. Maar een minstens net zo geliefde locatie voor bijzondere events. Een biologisch dynamische boerderij. En dynamisch is het hier zeker! Zo organiseerde we in de koeientuin een uniek theaterdiner ‘Kolder in de Polder’, in samenwerking met de Parade en de Bieslanddagen en hebben we verschillende netwerkevenementen verzorgd voor het Ministerie van LNV. Borrelen en dineren in een stal waar de koeien om je heen lopen en je uitkijkt over de landerijen. Dat kan alleen hier!


Website

Aula congrescentrum TU Delft

De locatie voor wetenschappelijk- en culturele evenementen en congressen van de TU Delft. Van congressen over waterbeheer tot internationale congressen over techniek en muziek. Onze taak: ervoor zorgen dat de alle zintuigen geprikkeld worden vanaf ontvangst tot vertrek. Met slow coffee en onze eigen zoete Guilty pleasures tijdens de breaks, verassende internationale lunches, originele borrels en smaakvolle diners. 


Website

Buitengoed Leeuwenburg

Praktisch in onze achtertuin ligt Buitengoed Leeuwenburg. Een prachtig verbouwde boerderij met inspirerende ruimtes voor vergaderingen, coaching en heisessies. Maar ook voor intieme diners, lunches, borrels en kleinschalige bruiloften. Wat de reden ook is voor je bezoek 


Website

Buitengoed Ta Fête


Website

Oker 015


Website

Royal Delft


Website

RoboHouse


Website

Vakwerkhuis


Website

Museum Prinsenhof Delft


Website

De Hertenhorst


Website

Fokker Terminal


Website

Hoeve A13


Website