Ebe van der Lecq
Rode Rozen en Tortilla’s

Nancy Vroon
Rode Rozen en Taartjes

Over ons?
Bij Rode Rozen & Tortilla’s gaat het over jou en jouw gasten

Cateren als eindbazen, raken met smaken en altijd sfeer serveren. Dat doet Rode Rozen & Tortilla’s al tien jaar lang. Schorten om, pannen op het vuur, taarten in de oven en dienbladen in de hand. Als bevlogen cateraars weten we van (oven)wanten. Onze roeping? Van jouw gasten levensgenieters maken.

Ebe&Nancy zijn als peper en… suiker

Rode Rozen & Tortilla’s ontstaat uit gedeelde passie, wordt intense liefde en groeit uit tot smaakvolle relatie. Slager Ebe ontmoet ondernemer Nancy en de vonk springt over. Het klinkt als het begin van een succesvolle keukenroman.

Ebe ontwikkelt zich tot professionele kok, Nancy volgt een patisserie-opleiding. Samen maken ze tientallen culinaire reizen en nemen backpacks vol smaken mee terug naar Delft. Vanaf dat moment wijst het kompas naar originele gerechten, creatieve lekkernijen en pure ingrediënten.

Sterrenteam

Niet zomaar een team. Nee, een sterrenteam van energieke en getalenteerde mensen. Mensen met ervaring en karakter. Professionals die stuk voor stuk staan voor de kwaliteit die ze serveren. Met verstand van zaken en een glimlach op het juiste moment. Allemaal anders maar met één gedeelde passie: eten en drinken. Service, kennis en vriendschap smelten samen. Het trouwe team van Rode Rozen zorgt ervoor dat het leven wél over rozen gaat.

Lokale liefdes

Rode Rozen & Tortilla’s werkt samen met lokale leveranciers. De liefde voor onze streek proef je terug in haar producten en in onze gerechten. Als Delftse ondernemers en smaakmakers is het fijn om bij mekaar binnen te kunnen lopen. Korte lijnen, lang plezier.

Diamanten ring

De stadsbakkerij – in het kloppende hart van Delft – waar je de ambachtelijke liefde kan proeven. Desem, roggebrood, volkoren… Goddelijk! Diamanten Ring geeft ons dagelijks brood.

Arjan Colijn

Een échte groenteboer. Recht voor z’n raap. Zo eentje die voor dag en dauw opstaat om de mooiste kroppen te bemachtigen en ze tot aan je snijplank bezorgt. Arjan heeft een tuintje in het hart van Rode Rozen.

Deze zuivere koffiebranderij uit Rotterdam heeft ook bij ons het vuurtje aangewakkerd. Giraffe coffee is bewuste koffie met respect voor mens en natuur. Een bakkie op z’n best!