Stijn Hoving
Rode Rozen & Tortilla’s

Erik Karreman
Rode Rozen & Tortilla’s

Over ons?
Bij Rode Rozen & Tortilla’s gaat het over jou en jouw gasten

Cateren als eindbazen, raken met smaken en altijd sfeer serveren. Dat is waar Rode Rozen & Tortilla’s voor staat. Schorten om, pannen op het vuur, taarten in de oven en dienbladen in de hand. Als bevlogen cateraars weten we van (oven)wanten. Onze roeping? Van jouw gasten levensgenieters maken.

September 2020 besluiten wij, Erik Karreman en Stijn Hoving, Rode Rozen & Tortilla’s over te nemen van Ebe van der Lecq en Nancy Vroon. Als voormalig medewerkers kennen we het bedrijf van voor tot achter en hebben wij ontelbare opdrachten, events, festivals en congressen met veel plezier en liefde geacteerd. Als bevlogen jonge ondernemers halen we veel energie uit al onze opdrachten, van intieme diners en bruiloften tot festivals als Lowlands en internationale congressen. 

Kwaliteit, originele smaken en gastvrijheid staan bij ons centraal. Dit is wat we al jaren doen en nog jaren zullen blijven doen. Altijd in ontwikkeling. Altijd bezig om te zorgen dat jij en jouw gasten op rozen zitten!

Sterrenteam

Niet zomaar een team. Nee, een sterrenteam van energieke en getalenteerde mensen. Mensen met ervaring en karakter. Professionals die stuk voor stuk staan voor de kwaliteit die ze serveren. Met verstand van zaken en een glimlach op het juiste moment. Allemaal anders maar met één gedeelde passie: eten en drinken. Service, kennis en vriendschap smelten samen. Het trouwe team van Rode Rozen zorgt ervoor dat het leven wél over rozen gaat.

Lokale liefdes

Rode Rozen & Tortilla’s werkt samen met lokale leveranciers. De liefde voor onze streek proef je terug in haar producten en in onze gerechten. Als Delftse ondernemers en smaakmakers is het fijn om bij mekaar binnen te kunnen lopen. Korte lijnen, lang plezier.

logo meneer leffers2

Meneer Leffers

Handgemaakt ambachtelijk écht zuurdesembrood, bereid met biologisch meel van de Delftse Molen. Yuran Leffers voorziet ons dagelijks van verse broden (minimaal 24 uur gerezen). Je proeft de liefde in dit brood. De smaakvolle basis van onze lunches.

Arjan Colijn

Een échte groenteboer. Recht voor z’n raap. Zo eentje die voor dag en dauw opstaat om de mooiste kroppen te bemachtigen en ze tot aan je snijplank bezorgt. Arjan heeft een tuintje in het hart van Rode Rozen.

Vlees, groenten, zuivel en brood. Deze biologisch-dynamische boerderij ligt praktisch in onze achtertuin. Van het vlees van runderen die grazen in de Bieslandse polder en groentes uit onbespoten grond bereiden wij graag bourgondische buffetten en verfijnde hapjes. 

Deze zuivere koffiebranderij uit Rotterdam heeft ook bij ons het vuurtje aangewakkerd. Giraffe coffee is bewuste koffie met respect voor mens en natuur. Een bakkie op z’n best!

logo holy hoeve

De Holy Hoeve

Holy Hoeve is een bijzondere leverancier van dierlijke producten uit het gebied Midden-Delfland. Geduld, aandacht en kleinschaligheid zijn de pijlers van deze onderneming. Een eerlijk verhaal en premium kwaliteit, dat is wat ons ook aanspreekt.