Het aller
zoetste zusje

Zie je het voor je? Langs schalen vol muffins, manden vol chocoladebrokken en vitrines gevuld met taarten. De lekkernijen van Rode Rozen & Taartjes zijn simpelweg zaligmakend. Vallen rechtstreeks uit de hemel – zo langs een luchtig wolkendek van vanillemousse – et voila… pure verwennerij.

De kwaliteit druipt er vanaf! Voor de écht feestelijke momenten. En laten we eerlijk zijn, er valt altijd wel wat te vieren toch? Geniet van onze appeltaart, red velvet of wortel-notentaart bij jou thuis of in een van de horecagelegenheden waaraan wij leveren.  

Een zoete verzameling van stiekeme geneugten des levens. Mini taartjes, brownies tot aan cheesecake… Vind je het moeilijk om te kiezen? No worries, je krijgt gewoon van alles wat. Heerlijk om uit te delen en samen te genieten. Maar stiekem zelf snoepen mag natuurlijk ook. Sweets for my sweet, sugar for my honey!

Een verwenmoment van zoete lekkernijen en hartige hapjes. Een tafel vol mondvermaak waarbij het water je in de mond loopt. Wij leggen jou en je gasten volledig in de watten. Bubbels, red velvet hartjes, rocky roads, chocoladetaartjes en nog veel meer lekkers. Aangevuld met een soepje, wraps en andere hartige smaakmakers. Is dat geen feest?!

Bijeenkomsten, congressen, evenementen: ontdek al het zoets voor grootse cateringpartijen. Na een volledig verzorgd walking diner, heeft iedereen wel trek in iets zoets. De desserts van Rode Rozen & Taartjes werken perfect samen met de hartige catering van Rode Rozen & Tortilla’s.